Lilith je napisao/la:Koliko u svojoj preharni koristite samoniklo jestivo bilje (koprivu, lobodu, pirevinu i sl.)? Da li uopće znate koje su samonikle biljke jestive?
salafek je napisao/la:Sada počinje sezona lobode ali ovoj biljci su srodna dva korova koji nisu jestivi,a mogu se prepoznati po neugodnom mirisu koji se razvijaju kad se rastrljaju prstima.To su smrdljiva ili opora loboda i srcolisna loboda. Postoji i grozdasta loboda čije eterično ulje sadrži otrovne supstancije.
Lilith je napisao/la:http://survival.aforumfree.com/
Lilith je napisao/la:mi smo počeli ići u ''šumsku nabavku'', na vodozaštitno područje pored Zeline, gdje smo sigurni da nema zagađivača. Naberemo koprive, djeteline, trputca, pirevine, preslice, čička...
Luna je napisao/la: Što radiš onda s tim biljem? Stavljaš u zelene sokove? Kak često idete u šumsku berbu?

Lilith je napisao/la:Ančica jel to ovo:
Lilith je napisao/la:Nisam imala pojma da je taj korov jestiv, znam da smos njim muku mučili u vrtu, jer se teško uništava..
Zaista svaki dan nešto novo naučim!
Fenomenalno!
ANČICA je napisao/la:znate da su sirojedstvo i post rijetki u kršćanstvu kao i svetost sama! zato sve ove g. posta sam u Crkvi jako osamljena

ANČICA je napisao/la:znate da su sirojedstvo i post rijetki u kršćanstvu kao i svetost sama! zato sve ove g. posta sam u Crkvi jako osamljena

uživam jer mi idu smajlići!!!! ova gore stranica survivle o preživljavanju me oduševila, jeste vidili što rade, spremaju se na tjedan dana samo s nožem na pusti otok!
jutros sam u plasteniku ugledala jednu biljku koja mi MORA biti jestiva 100% barem mi TAKO IZGLEDA, ubrala sam je i pojest ću je za ručak u salati.sa srećom mi bilo
to inače ne smijete nikad raditi i da vam nije palo na pamet tako postupati i povesti se za mnom

Natrag na Pravilna prehrana sirovim
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.