Previse, i ovako ovo jedva sve ubacim u dnevni jelovnik.
Previse, i ovako ovo jedva sve ubacim u dnevni jelovnik. velvet je napisao/la:Cajevi su odlicni. Procitati knjigu od Breuss-a (Brojs). U 42-dnevnoj terapiji protiv raka se piju iskljucivo cajevi i sokovi od povrca.
...malo komplicirano za izvedbu (ako nisi cijeli dan doma, naravno). Ali, razmišljala sam raditi (i piti) onaj njegov sok protiv raka (mrkva, cikla, celer, rotkva, krumpir). Jesi li ga možda probao? Ako da - kakav je?Luna je napisao/la:(mrkva, cikla, celer, rotkva, krumpir). Jesi li ga možda probao? Ako da - kakav je?
Kao da pravis sok od hrena, samo jos malo ruznije.Ali, razmišljala sam raditi (i piti) onaj njegov sok protiv raka (mrkva, cikla, celer, rotkva, krumpir). Jesi li ga možda probao? Ako da - kakav je?
. Tako da sam dva dana pila Biottin, onda jedan dan nijedan. I danas mi "zadanih" 0,5 u kućnoj izradi stoji ispred mene na stolu i čeka...
Mel je napisao/la:Osobno mi je sok u redu, ali nakon 15tak dana Breussove terapije mi se smučio.
I dalje sam na terapiji. Prvih sedam dana primjetila sam kako su mi nokti ojačali - prije su se listali 2-3 str. po noktu. Nakon par dana terapije dobila sam žestoku gripu koja je trajala 7 dana, 12 i 13 dan jezik mi je bio potpuno crn, tamnosmeđ, prije bijel. Zaspem oko 22:00 h, budim se oko 5:00, iako mi je ritam prije bio bitno drukčiji (spavanje oko 0:00 -1:00, buđenje 7:30).
Prvih 10tak dana sam gubila u prosjeku 0,5 kg dnevno. Nakon 10 dana prosjek je pao na 0,3 kg dnevno. Ponekad imam blagu slabost, pospanost, ali generalno - sa razinom energije je sve u redu. Dnevno šetam 30 min-1h. Kondicija mi i nije vrhunska. Jutros su me zabolile ruke dok sam se češljala... Ne znam je li to posljedica gripe ili terapije (ili nekakva čudna sinergija...)?

Smijem li pitati zašto si se odlučila za Breussovu terapiju?
Mel je napisao/la:Čak i ako se operiram i spalim površinski dio kože (LEETZ) virus se može ponovno vratiti.
Mel je napisao/la:Odlučila sam se za Breussa da vidim hoće li biti kakvijeh pomaka u pravcu zdravlja
Držim fige da izdržiš režim do kraja i da pomogne. Javi kako je prošlo 
drzim ti palceve
Jezik mi je još crn, kondicija OK (prepješačila sam brdovit uspon (oveći) bez velikih problema), snage baš i nemam. Ujutro čudnovati sekret izlazi na usta (bivša pušilica). Nisam gladna. Prije par dana sam uvela juhu od luka - dva tanjura dnevno, a izbacila čaj za bubrege. Gubljenje kilograma je prestalo (tri dna na istom). Komplimenti padaju sa svih strana i svi žele dijetu (neki zbog zdravlja, a neki zbog bikinija)! Javljat ću vam kako prolazi... 
Mel je napisao/la:Javit ću Vam kako stoje stvari ad napravim nalaze krvi i ostalog.
Baš sam te htjela pitati koliko ti je još dana ostalo i kako ti ide. Ovo s jezikom mi je nevjerojatno, kako pokazuje stupanj zagađenosti naslagama. Držimo fige!
greske nece biti.Mel je napisao/la:Ali, razmišljala sam raditi (i piti) onaj njegov sok protiv raka (mrkva, cikla, celer, rotkva, krumpir). Jesi li ga možda probao? Ako da - kakav je?
Industrijsko-organsku inačicu soka koji spominjete možete naći u DM-ovim trgovinama ili u bio&bio, Konzumu...(Biotta BREUSS) Malo je kiselija od one u kućnoj izradi koja je malo gušća i malo teža.
...

Luna je napisao/la:Knjige on line, redni broj 7
.

Yvon je napisao/la:Očekivala sam "sažvakane informacije" kao npr. kada se i koliko tačno čega pije. Nisam pročitala celu knjigu, biće da mi taj deo tek dolazi, pa sam htela čuti od nekog ko je ovaj sok, čajeve i supu spremao i pio.]
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.